Mit navn er Ole Bækgaard og er jeg selvstændig forhandler af Forever Living Products.
Jeg er pensioneret helikopter pilot ( billedet til højre stammer fra en flyvning fra Texas til Baltimore, hvor vi ved en tankning holder ved siden af en Blackhawk helikopter )
 Jeg fandt for nylig ud af, at jeg måtte have lidt at lave ud over at passe børnebørn og spille golf :)
Valget var let, da min kone og jeg allerede bruger en del af Forevers produkter. Hovedsagelig drikke gel, der nok er firmaets mest kendte produkt. Herudover bruger vi propolis, heat, sol creme, aloe first m.m. For nylig har vi også begge gennemgået Forevers C9 med fint resultat :) 
 
 I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at se priser samt købe Forever-produkter her i min webshop.
For at se priser på produkterne skal du først skabe en konto her på siden. Det gør du på følgende måde: ( Husk at der er INGEN købe tvang )
 
-   Tryk på LOG IND i øverste venstre hjørne
-   Tryk på SKAB EN KONTO
-   Her bruger du din email adresse samt et selvvalgt kodeord
-   Systemet sender nu en email til dig med et link du skal åbne. Hvis mailen ikke             dukker op, ligger den sikkert i spam mappen.
-   Nu har du således bekræftet din email adresse, og du kan nu se priser, samt evt.         bestille varer
   
 
Du er også meget velkommen til at kontakte mig på
mail: obaekgaard@yahoo.dk 
telefon   40 58 58 11
 
Med venlig hilsen
Ole Bækgaard
 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera